Lanškroun

Příznivci Big Bandu Lanškroun slavili 40 let se „svojí

Příznivci Big Bandu Lanškroun slavili 40 let se „svojí" kapelou

17. 04. 2024 556x

Neuvěřitelných čtyřicet let na hudební scéně oslavil Big Band Lanškroun koncertem 12. dubna, a to se svými příznivci, kteří téměř zaplnili Multifunkční centrum L´Art.

Lanškrounsko

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

16. 04. 2024 292x

Rek se dostal do péče útulku Pet Heroes Lanškroun poté, co ho úřady odebraly majitelům kvůli týrání. Místo obojku měl kolem krku řetěz, na první pohled byl zanedbaný a mezi zadníma nohama měl velký nádor, který mu tlačil na střeva a překážel při chůzi i m...

Pozvánky

19. duben - Den Země 2024

19. duben - Den Země 2024

08. 03. 2024 264x

Co vše obsahují nádoby na směsný odpad? Odpověď na tuto otázku se dozvíme společně s odborníky, kteří přímo na náměstí J. M. Marků provedou fyzickou analýzu odpadů.

Orlickoústecko

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

21. 02. 2024 752x

Královnou alejí celé České republiky, tedy nejoblíbenější alejí za rok 2023, se stala Alej ke klášteru a na poutní místo Hora Matky Boží v Dolní Hedči (Králíky) v Pardubickém kraji.

knihaMilí čtenáři, nedávno mi vyšla kniha Mami, tati, jak si spolu povídáme. Ráda bych vám ji v krátkosti představila. Kniha je věnována dětem, rodičům, prarodičům, učitelům a všem, kteří žijí nebo chtějí žít v duchu pozitivního přístupu k životu.

Je psána očima dítěte, jako přání dítěte - jak spolu být, mluvit, abychom se cítili příjemně, byli zdraví, měli dobře fungujicí rodiny, žili s pocitem bezpečí a radosti.

 

Milí čtenáři, moji knihu můžete vzít jako nabídku, jak v sobě znovu probudit hravé, čisté, upřímné, laskavé, přirozené vnitřní dítě, které je v každém z nás.

Kniha má pět kapitol. Zpracovává komunikaci od početí, až po dospělost. Ideální využití knihy - společně knihu, tvořit, malovat v ní a postupně sledovat změny.

Platí pravidlo, pokud chceš změnu, začni sám u sebe a změníš okolí. Možná nastal čas, aby rozum přestal převažovat nad srdcem a obojí se vyrovnalo.

Kniha je v prodeji v Lanškrouně na těchto místech - knihkupectví Hvězda, Městské muzeum Lanškroun, kavárna Bilerbin, prodejna Angelos, Infocentrum Lanškroun. Knihou můžete zalistovat v Městské knihovně v Lanškrouně.

Vánoční dárek pro Vás - při objednání knihy na kontaktu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10. prosince 2015 dostanete knihu s věnováním autorky. Cena knihy 390 Kč a dobírka nebo vyzvednutí po domluvě.

Přeji příjemné vánoční svátky i ostatní dny. Přeji příjemné chvíle s knihou.

Hana Brodinová:-)

 

Poznámka redakce:

Na doporučení Rady města Lanškroun byla na vydání knihy Hany Brodinové poskytnuta finanční podpora z fondu starosty ve výši 4 999 Kč.