IV. módní show boutique Sabrina

PřehlídkaVelkorysé jevištní dekorace, jichž tanečnice I. Z. Dance studia využily k nádherným stínovým efektům! Přírodní úkaz Dan Nekonečný! Dynamická módní show moderovaná charismatickým Sagvanem Tofi! To vše předvedla módní show boutique Sabrina ve Společenském domě 8. října.
Předváděcí molo, dekorace, světla a kouřové efekty změnily interiér Společenského domu k nepoznání.

Sagvan Tofi (46) si svojí bezprostředností brzy podmanil převažující dámské publikum a přehlídka luxusní módy, kterou lze v butiku Aleny Němcové koupit, mohla začít. Modelky i modelové předváděli podzimní a zimní kolekce 2010 a 2011 tradičních značek tohoto butiku - Steilmann, Codia, Andrea Martiny, dále zimní bundy a kabátky zdobené kožešinou zn. LEDER-PELLICCE, plavky Magistral, šály, čepice a kloubouky z Tonaku Nový Jičín. Nechyběla ani streatwearová móda TIMEZONE, která k butiku Sabrina neodmyslitelně patří.
Jednotlivé bloky přehlídky byly proloženy vystoupeními hosta večera - zpěváka a herce, milovníka žluté barvy, ohňostrojů, tygrů, lvů a dalších exotických zvířat - Dana Nekonečného (44). Jeho show byla silným zážitkem zejména pro diváky, kteří seděli v blízkosti jeviště. Oheň a ohňové efekty propukaly na nejrůznějších místech, Danovi hořely ruce, hlava, byly vystřelovány nálože kousků žlutého staniolu….
Diváci se nejen výborně pobavili, ale odcházeli také s představou, co v nejbližších ročních obdobích „na sebe“.


Text: Marie Hrynečková
Foto: Jiří Šípek