7. módní show boutique Sabrina

modelkyMódní přehlídky boutique Sabrina jsou tradičně velkolepou podívanou se zajímavým programem a hojnou návštěvností. A navíc, v poslední době se začínají široké veřejnosti představovat v neobvyklých prostorách. Loni to byl showroom nové budovy firmy Soma, a letos, v pátek 4. října, kdy se konal už sedmý ročník, to byla čerstvě dokončená průmyslová hala společnosti Forea.

Majitelka butiku Alena Němcová tentokrát představila nejen oblíbenou značku Andrea Martini, tuzemskou W Linii (Valašské Meziřící) a Jopess (Ostrožská Nová Ves), ale „sáhla“ i do zahraniční provenience. Diváci mohli obdivovat modely italské značky Roberto Naldi, holandské značky Geisha a také luxusní zimní a lyžařské oblečení z nabídky olomoucké společnosti Ski-Max, jež prezentuje značky Emporio Armani a Nickelson. Třešinkou na dortu pak byly luxusní noční košilky z nabídky boutique Sabrina.

Módní show představující kolekce podzim-zima 2013 a jaro-léto 2014 moderoval Tomáš Kraus z TV Prima. Modely předváděla mezi jinými i finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková a Miss fotbalového šampionátu EURO 2008 Dominika Hužvárová. Během večera několikrát vystoupila skupina Pyroterra se speciálními světelnými efekty spojenými s prvky moderního tance a silové vzdušné akrobacie. Zlatým hřebem programu bylo vystoupení zpěváka Václava NOIDA Bárty.

Marie Hrynečková