Od 25. do 27. listopadu a od 2. do 4. prosince připravuje Hotýlek Na Mlýně speciální zvěřinové menu.
Polévka:
Vývar z pořádného kance neboli kančí vývar - 35,-
Hlavní chod:
150g Jelení guláš (pečivo, knedlík - dle vlastního výběru) - 105,-
150g Srnčí mini řízečky se šťouchanými brambory - 150,-
200g Kančí medailonky, hranolky, obloha - 115,-
200g Přírodní srnčí plátek (opečený brambor, šťouchačky, hranolky) - 105,-
200g Kančí pečeně, dva druhy zelí, dva druhy knedlíků - 125,-
Desert:
1 ks domácí mascarpone - 29,-
Rezervace či další informace na telefonním čísle +420 773 971 650 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Přejeme Vám dobrou chuť!
Hotýlek Na Mlýně, Herbortice 1, 56301 Cotkytle