Fotbaloví starší žáci přivezli 2. místo z Poháru předsedy kraje

Fotbaloví starší žáci přivezli 2. místo z Poháru předsedy kraje

Ve středu 6.6. jsme odehráli velký zápas, a to finále Poháru předsedy kraje. Věděli jsme, že nás čeká nejtěžší možný soupeř, ale i přesto jsme se na zápas strašně těšili. Komu se také poštěstí zahrát na ligovém stadionu. Vzhledem k soupeři jsme nastavili taktiku a sestavu jsme poskládali dost defenzivněji s plánem zahušťovat obranu s rychlými brejky. Bohužel i přes toto všechno opět soupeř z Poličky ukázal vysokou kvalitu a v podstatě do poločasu rozhodl o vítězi. Škoda neproměněných akcí, a někdy trošku bojácného výkonu, netvrdím, že bychom soupeře přehráli, ale malinko více jsme ho potrápit mohli.


Já si neskutečně cením toho, co naši kluci dosáhli, beru Pohár jako jinou soutěž, je to vždy o jednom zápase a my jsme na cestě do finále měli vždy soupeře v tabulce postaveného výše než my. Postupně jsme přešli přes Nemošice (4:1) Dolní Újezd (5:1) Letohrad (3:1). Sice jsme dohrávali finále dosti promočení z deště, který na závěr zápasu přišel nad CFIG arénu a dohrávali jsme z posledních sil, ale byli jsme neskutečně šťastní. Po posledním hvizdu rozhodčího, jsme mohli s pohárem a našimi fanoušky tento úspěch řádně oslavit.
Myslím, že pro všechny kluky na hřišti to byl super zážitek a co se dělo v autobuse, to psát radši nebudu.
Musím poděkovat fanouškům za neskutečnou atmosféru, fotbalovému oddílu za podporu a hlavně jeho zástupci M. Růžičkovi který nás na zápas doprovodil a kluky podpořil.

David Pekař, trenér

CFIG aréna Pardubice 6.6.2024
Polička : Lanškroun 7:1 (4:0)
Branka : Krystl D.
Sestava: Lehár M.- Popelář M., Coufal K., Urban J., Holásek T.- Bartoň M., Pekař T., Krystl D., Janoušek M., Beran J.,- Štěrba D.
Střídali: Kunc A., Kruglov P., Korniichuk D., Fišar M., Dušek P., Petrovka M.