Během června lze vracet vstupenky za neuskutečněná představení

Během června lze vracet vstupenky za neuskutečněná představení

Vážení kulturní přátelé,
rádi bychom Vás touto cestou informovali o podmínkách vracení zakoupených vstupenek na kulturní akce, které byly vlivem současné situace a mimořádných opatření Ministerstva zdravotnictví zrušené, či přesunuté.

Zakoupené vstupenky na představení Kulturního centra Lanškroun zůstávají platné v náhradní termíny bez nutnosti výměny. V případě, že je pro vás změna termínu neakceptovatelná, je možné vstupenky vrátit.

1) Vstupenky zakoupené osobně v Kulturním centru Lanškroun a v Informačním centru Lanškroun: lze vracet v období od 1. června 2021 do 30. června 2021 vždy v pondělí a středu 8:00 – 11:00 a 14:00 – 16:00 hod. pouze na pokladně Kulturního centra Lanškroun (nikoliv v Informačním centru Lanškroun).

2) Vstupenky zakoupené na internetu (elektronické vstupenky typu e-vstupenka): lze vracet pomocí webového formuláře na kclanskroun.cz/vraceni-vstupenek v období od 1. června 2021 do 30. června 2021. E-vstupenky zakoupené do 30. 6. 2020 nelze vrátit (bylo možné vracet na podzim 2020).

Po tomto termínu již nebude možné nárokovat vrácení vstupného.
V příloze e-mailu naleznete celkový přehled zrušených a přesunutých pořadů.

Kultura se pomalu rozbíhá, proto sledujte náš web kclanskroun.cz, facebook a instagram, kde brzy zveřejníme plánované letní akce.

Těšíme se na případná setkávání.
Tým Kulturního centra Lanškroun